ParaHotel - Szabadulós játék élőben, szórakozás, csapatépítés
  header  
 

Foglalási problémák kezelése

A lenti mezőben az e-mail címed megadásával a foglalási folyamat bármely részét folytathatod. Ha már kitöltötted a foglalás űrlapot, az e-mail címed alapján újra megkapod az időponthoz tartozó értesítő vagy aktiváló levelet attól függően, megerősítted-e már a kért időpontot vagy még nem.

Ha már megpróbáltál foglalni, de nem kaptál róla megerősítést kérő e-mailt

Ha lefoglaltál egy időpontot, de nem érkezett meg a megerősítő linket tartalmazó e-mail, ellenőrizd az alábbiakat:

  • Nem került-e a spamek közé a levél? Lépj be a levelező felületre (amit használsz, gmail, citromail stb.), és ellenőrizd a kéretlen levelek mappát, előfordulhat hogy a szolgáltató szűrője ide dobja a levelet. Ha kliens programot használsz (Outlook stb.), ott is ellenőrizd, nem annak a szűrőjén akadt-e fent a levél. Előfordulhat, hogy olyan vírusírtót használsz (pl. NOD), aminek szintén van saját spam szűrője, az is létrehozhat a levelezőprogramodon belül saját spam mappát.
  • Eltelt már legalább 1-2 óra? A levelezőszolgáltatóknál néha előfordul, hogy ennyi idő is eltelik, mire megérkezik egy levél (a Citromail problémás szokott lenni).
  • Biztos jól adtad meg az e-mail címed? Mindenkivel előfordul hogy elír egy betűt.

Ha már megerősítetted a foglalásod

Ha már megkaptad a megerősítő linket tartalmazó e-mailt és rá is kattintottál a foglalás megerősítésére, a rendszer lefoglalta számodra az időpontot, és erről egy újabb levelet kellett kapnod. Ha megadod az e-mail címed, ezt a levelet is kiküldi a rendszer újra.

Aktivációs e-mail újraküldése ill. foglalás ellenőrzése

Ha újra szeretnéd kérni a megerősítő linket, vagy a foglalásod adatait tartalmazó e-mailt, add meg a foglalás során megadott e-mail címedet, és a rendszer újraküldi!

a foglalás során megadott e-mail cím:

Ha ezek egyike sem segített, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk. Elérhetőségek itt.Mutasd meg az oldalt másoknak is!   


 
LegénybúcsúLánybúcsúFőoldal
Galéria (Facebook) Helyszín Időpontfoglalás Kérdések és válaszok A játékról Lánybúcsú