ParaHotel - Szabadulós játék élőben, szórakozás, csapatépítés
  header  
 

Hová küldjük az INGYENES születésnapos belépődet?

*e-mail címed: ide küldjük a belépőt!

citromail, freemail címre nem küldünk belépőt!
biztonsági kód számokkal (hogy tudjuk, valódi személy vagy):

ÖTSZÁZTIZENHÁROM

Az e-mail címed megadásával elfogadod a Feltételeket (később újra elolvashatod, kiküldjük az e-maillel együtt!)

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, TUDNIVALÓK

Mi ez az INGYENES születésnapos belépő?

Ezt a belépőt egy születésnapos játékos (1 fő) használhatja fel, amennyiben az online időpontfoglalásnál megadja az itt kapott belépő kódot, és a játék időpontjában, a helyszínen személyi igazolvánnyal igazolni tudja, hogy születésnapja van. A születésnapot +-2 napon belül elfogadjuk, tehát legkorábban 2 nappal előtte, legkésőbb 2 nappal később, vagy a születésnapon használható fel.

Hogyan kell felhasználni?

A megadott e-mail címen kapsz egy egyedileg generált kódot, amelyet foglaláskor meg kell adni a kuponkód / voucher mezőben! Ez feljogosítja a születésnapos játékost, hogy a helyszínen, a születésnapját (+-2 napon belül) igazolva ingyenesen vehet részt a játékban. Az érvényességi időt a foglalt játék időpontja, nem a foglalás leadásának időpontja határozza meg.

Felhasználási Feltételek

Egy voucher kód csak 1 játékos számára érvényes. Ha több születésnapos van a csapatban, mindenkinek saját kódot kell igényelnie, és mindegyik kódot meg kell adni az online időpontfoglalás során, a kuponkód / voucher mezőben. Egy csapatban a csapatlétszám max. fele vehet igénybe ingyenes születésnapos belépőt, tehát pl. két születésnapos játékos min. 4 fős csapatban vehet részt ingyenesen.
A kód az igénylést követően azonnal felhasználható játékidőpont foglalásához: http://www.parahotel.hu/idopontvalasztas

Mennyit fizet a többi játékos?

Ha valakinek a csapatból ingyen belépésre jogosító vouchere van, attól még ugyanúgy beleszámít a csapatlétszámba mintha fizetett volna, így a többiek is kedvezőbb áron jöhetnek! 4 fős csapatnál max. 2 fő, 6 fős csapatnál max. 3 fő használhat fel egy csapatban ingyen belépési lehetőséget, amennyiben az adott személyeknek 2 napon belül születésnapja van. A belépőárak a parahotel.hu oldal főoldalán találhatóak: http://www.parahotel.hu/#arak

Adatvédelem, adatkezelés

Az itt megadott e-mail címed nem adjuk át harmadik félnek, kizárólag a ParaHotel saját adatbázisában fog szerepelni személyhez nem köthetően. Az e-mail cím megadásával hozzárájulsz, hogy a ParaHotel e-mail rendszere e-mailt küldjön a megadott e-mail címre, ill. a későbbiekben kedvezményes ajánlatokat, értesítéseket küldhetünk az aktuális akcióinkról. Erről bármelyik küldeményünkben leiratkozhatsz.Mutasd meg az oldalt másoknak is!   


 
LegénybúcsúLánybúcsúFőoldal
Galéria (Facebook) Helyszín Időpontfoglalás Kérdések és válaszok A játékról Lánybúcsú