ParaHotel - Szabadulós játék élőben, szórakozás, csapatépítés
  header  
 

Kérdések és válaszok a szabadulós játékról

Ez a szabadulós játék mennyire veszélyes és hány éves kortól ajánlott?

A bezártság és az idő csökkenésének velejárója a (pozitív) stressz, az adrenalin fokozódása. Azonban ez nem egy horrorlabirintus, ahol helyiségeken át kell rettegni... itt a logika játszik! Hirtelen ijesztgetéstől, élő állatoktól és egyéb veszélytől nem kell tartani, maga a játék teljesen biztonságos és végig kamerákon keresztül felügyelt. Ha valaki nem bírja a bezártságot, természetesen kiengedjük.
18 éven felülieknek 18 éven aluli játékosok csak legalább egy felnőttkorú játékos kíséretében vehetnek részt, felelősségvállalási nyilatkozat mellett.

kulcs csapda

Mennyire nehezek a feladatok?

A feladatok megoldásához nem kell különleges vagy lexikális tudás, inkább a találékonyság és a logika a fontos. Minél többen vagytok egy csapatban, annál nagyobb az élmény. Két fővel nem indítunk játékot, mert egyszerűen túl kevés az idő a szabadulásra, ill. az egyes feladatok eltérő gondolkodásmódot igényelnek. A különböző feladatok között van könnyebb és nehezebb is, így minden játékosnak lehet egyéni sikerélménye, miközben hozzásegíti a csapatot a végső, közös sikerhez. Kiváló csapatépítő szórakozás!

Rubik kocka fejtörő

Miben más a ParaHotel mint más szabadulós játékok?

Játékidő
Minden helyszín egyedi, de nálunk több újítással is találkozhattok: a legszembetűnőbb talán, hogy itt egyedülállóan 90 perces a kijutáshoz rendelkezésre álló idő, mert a tapasztalatok szerint a szokásos egy órát sokan kevésnek érzik, mintha 20-30 percet lettek volna bent.. Nálunk viszont némileg több feladattal, játékokkal, ördöglakatokkal, rejtekhelyekkel találkoztok.

Segítség
A másik újításunk, hogy mi nem adunk kintről segítséget! Élményromboló lehet ha valaki kívülről segít titeket, így jobban motiválva lesztek, mivel csak magatokra számíthattok. Néhány elrejtett segítséget azért fogtok bent találni, ha rájöttök a rébuszok, kódok jelentésére... Egy olyan nemlineáris játékmenetet találtunk ki, amit nem szakítunk meg utasításokkal - végig magatokra vagytok utalva, így kreatívabban, jobban összpontosítva tudtok játszani. A játékmenetet úgy terveztük meg, hogy ha nem boldogultok egy feladattal, akkor is tovább tudjátok folytatni a játékot, de a végső esély a kijutásra a megoldott feladatokkal arányos lesz...

kijutós játék

Szórakozási lehetőségek
A ParaHotel szabadulós játéka ideális program születésnapra, randira, csapatépítésre, legénybúcsúra, vagy csak egy buli előtti hangulat alapozásra (alkohol nélkül!). A ParaHotel mellett megnyitott a PIZZA KING pizzéria legújabb étterme, ahol kiváló pizzákat, gyrosokat kaptok, és ha több csapattal érkeztek itt meg is várhatjátok egymást! Továbbá velünk szemben van a Lidl és a Tesco ahol a bulira be is vásárolhattok, a sarkon pedig van egy 0-24h magyaros étkezde és egy kínai étterem is, pár percre pedig a Kerepesi úti Burger Kinget találjátok!

a megoldás kulcsai?

Csapatépítésre lehet többen is menni egyszerre mint 8 fő?

Igen lehet, a tapasztalatok alapján a játék kiválóan működik nagyobb, 10-12 fős csapatokkal is. Mivel a játékmenet nem lineáris, egyszerre több feladványal, rejtvénnyel is tud egy csapat foglalkozni. Azt ajánljuk, hogy 12 fő felett viszont már inkább egymást követő időpontokat foglaljatok le.

csapatépítés

Csapatépítés program céljából lehet külön időpontot kérni?

Ha céges csapatépítés keretében nagyobb társasággal jönnétek, írjatok egy emailt a parahotel KUKAC parahotel PONT HU e-mail címre, megjelölve a dátumot és a várható létszámot, és egyedi ajánlatot küldünk!

para

Ez a ParaPark egyik pályája?

Nem, a ParaPark mint a műfaj hazai úttörője Budapesten a Vajdahunyad utcában található, megtaláljátok őket a parapark.hu webcímen. A ParaHotel helyszíne valóban egy (diák)hotel légiós pincéjében van, és valóban para :) Innen a név, semmilyen más kapcsolatunk nincs a ParaParkkal.

bezárva

Milyen ruhában érdemes érkezni?

A helyiségben átlagos szobahőmérséklet és tisztaság van, így kényelmes viseletben jöhettek.

room escape

Van mellékhelyiség?

Van. Ha valaki használni szeretné, kérjük még a játék előtti tájékoztatónál, időben jelezze. Ha szükséges, természetesen a játékidő alatt is kiengedünk játékost.

Mi van ha elkésünk?

Mindenkit megkérünk hogy időben, inkább pár perccel kezdés előtt érkezzen meg. Sajnos a következő időpontra érkezők miatt nem tudunk jelentős csúszást beépíteni. Ha túl nagy lenne a késés, megpróbálunk egy másik, nem foglalt időpontot egyeztetni. Ha mégsem tudtok jönni, minden esetben jelezzétek!

Mi van ha nem sikerül kijutni?

Még senki sem maradt bent.. örökre.. :)

pánik

Mennyibe kerül a játék és hogyan kell fizetni? (+ az akciók felhasználásáról)

Az árakat a főoldal alján a táblázatban találod, ez a játék előtt a helyszínen fizetendő. Csak készpénzt tudunk elfogadni, viszont szemben a Tesco bejáratánál van OTP-s bankautomata ha szükség van rá. Egy tipp: minél többen jöttök, személyenként annál olcsóbb! Sőt, ha valakinek a csapatból ingyen belépője/kuponja/vouchere van, attól még beleszámít a csapatlétszámba, így a többiek is kedvezőbb áron jöhetnek! 4 fős csapatnál 2 fő, ill. legalább 6 fős csapatnál 3 fő használhat fel egy csapatban ingyen belépési lehetőséget. Tehát: ha nyertél egy ingyenjegyet, és valakinek a csapatodból szintén van egy, vagy pl. szülinapi akcióban ingyen jöhetne, akkor ti ketten ingyen jöhettek, a többi játékos pedig ugyanúgy 4 vagy 5 fő alapján fizet kedvezményes árat, mintha ti is fizettetek volna!

bezárva

Telefonon is lehet foglalni időpontot?

A foglalást elsősorban az online foglalási rendszerben tudod megtenni, mivel ez garantálja számodra az időpontot. A telefonos bejelentkezést mi is az online rendszerben foglalnánk be, de így előfordulhat, hogy addigra már más lefoglalja a kért időpontot. Viszont aznapra történő foglalást kizárólag telefonon lehet leadni, mivel a foglalási rendszerben mindig csak a következő nap jelenik meg.

rejtvények, fejtörőkMutasd meg az oldalt másoknak is!   


 
LegénybúcsúLánybúcsúFőoldal
Voucher típus választásIdőpontfoglalás Galéria (Facebook) Helyszín Kérdések és válaszok A játékról Lánybúcsú